Jeg har refinansiert kredittkortene mine

Det er faktisk mye "lettere" enn man tror å havne å havne i luksusfellen. Nå skal det sies med en gang at jeg aldri har vært ille ute eller hatt spesielt mye kredittkortgjeld, så jeg hadde nok ikke fått innpass i TV3 programmet luksusfellen, men jeg har i nesten ett år hatt en del irriterende kredittkortgjeld som har hopet seg opp. Det begynte i fjor vinter hvor jeg skulle en tur til syden og ikke hadde penger tilgjengelig akkurat da, pytt sann tenkte jeg, jeg tar det på kredittkortet for jeg får snart lønn like vel. Sydentur ble det, og som sydenturer flest så røk budsjettet ganske fort og lommepengene ble finansiert av kredittkort de også. Når man så kommer hjem så har man andre utgifter og det viste seg at det ikke var så lett å betale ned all gjelden i ett like vel. En ulykke kommer som kjent sjeldent alene og jeg måtte reparere bilen min for å få den EU-godkjent, noe som kostet meg 11 000kr! Helt sykt sure penger, som også ble betalt med kredittkort. Pluss på litt klær, en helgetur til London og litt annet og så hadde jeg plutselig 3 kredittkort på 15 000kr som var makset ut.

Ikke helt heldig når renten er på 27%... Jeg er i fast jobb, så jeg klarer å betale avdragene, men det er jo veldig irriterende å måtte betale på 3 forskjellige kredittkort, begge med skyhøye renter, gjelden forsvinner liksom aldri da. Så jeg har den siste tiden undersøkt litt om å få refinansiert kredittkort gjelden min. For de av dere som ikke vet hva det betyr så er det å ta opp et nytt lån for å betale ned de andre, dyrere lånene. Jeg søkte litt rundt om etter informasjon om hvordan jeg skulle gå frem og kom i den anledning over en veldig nyttig side for de som er i samme situasjon som meg. Refinansiering av kredittkort er adressen og her finner du alt du trenger å vite om refinansiering av kredittkort gjeld og smålån. Jeg endte opp med et forbrukslån fra GE Money Bank på 35 000kr. Kredittkortgjelden er nå refinansiert og jeg må si det var godt å bli kvitt all den dyre gjelden!

Nå betaler jeg 16% rente til ett lån i stedet for 27% til 3 forskjellige banker, med alle de gebyrene og ekstrakostnadene det medfører. 16% rente er jo ikke akkurat billig det heller, men det er mye bedre enn hva det var hvertfall. Nå satser jeg på å bli kvitt all gjelden tidlig i 2014. Det skal bli godt og en lekse er lært! Sliter du med det samme som meg anbefaler jeg deg å refiansiere kredittkort, det lønner seg i det lange løp.


Sparegrisen min er enig i at det var lurt å refiansiere kredittkortgjelden...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits